L’OREAL HYDRA GENIUS ALOE VERA WATER

Hallo iedereen!

Enkele weken geleden bracht L’oréal een nieuwe dagcrème uit voor ofwel normale tot gemengde huid of voor een droge, gevoelige huid. L’oréal noemt het een hydraterende booster die een constante hydratatie brengt aan uw huid. Zo zeggen ze dat deze crème geen vettige of glanzende laag achterlaat na het aanbrengen. Dit komt door de grote hoeveelheid water in het product dat ervoor zou zorgen dat het product veel sneller kan opgenomen worden in de huid.

IMG_1009

Ik schafte me de variant voor een normale tot gemengde huid aan en dit is echt een belachelijk goed product! Het doet echt alles wat ze beweren, het laat helemaal geen vettige laag achter en trekt ongelofelijk snel in mijn huid.

Ik heb een vettige T-zone met hier en daar droge plekken en over het algemeen een zeer gevoelige huid. Omdat ik zo’n gemengde gevoelige huid heb is het erg moeilijk om een dagcrème te vinden die niet te vettig is maar toch nog voldoende hydrateert. En volgens mij is dit echt perfect voor een gemengde gevoelige huid want het is geen vettige verzorging waardoor je huid dus niet nog vettiger wordt en ondertussen worden je drogere plekken toch nog verzorgt. Ook met de gevoeligheid van mijn huid heb ik helemaal geen probleem als ik dit product gebruik en volgens mij heeft het er ook mee te maken dat dit product voornamelijk uit water bestaat en dat de aloë vera een rustgevende werking heeft op mijn huid.

Ik moet wel zeggen dat de structuur me wel wat verrast had. Ik had verwacht dat dit zoals een normale hydraterende crème, een crème-achtige textuur zou hebben maar ik vind dat dit meer een gelachtige structuur heeft het doet me wat denken aan een primer of een serum. Die silicone- en kleurloze structuur zie je op de foto hieronder. Het ruikt eigenlijk ook niet echt naar iets, het enige wat je licht kan ruiken is de aloë vera maar die geur blijft niet hangen. Zodra het product wat ingesmeerd is ruik je de geur al niet meer.

IMG_1031

Ook de verpakking vind ik echt fijn. Het ziet er erg luxueus uit maar is ook praktisch. De dagcrème zit in een glazen flesje met een pomp en een plastic deksel. Ik vind vooral het pompje echt fijn want ik heb het niet meer zo voor dagcrèmes in een potje, vooral omdat ik deze niet hygiënisch vind.

Het pompje zorgt ook voor een makkelijke dosering, wanneer je een pompje en een half neemt is het perfect om op je hele gezicht een dunne laag crème te smeren. En wanneer je twee volledige pompjes neemt dan is dit perfect voor ’s avonds voor het slapen gaan, zodat je wat extra verzorging hebt voor ’s nachts.

 

Het enige wat ik een beetje een minpunt vind is dat de hoeveelheid product snel verminderd. Ik gebruik hem nu ongeveer een maand en het product is al gedaald tot net onder de letters “L’oréal”.

Daarnaast zou ik mensen die redelijk erge droge plekken hebben aanraden om nog een meer hydraterende crème te gebruiken op die droge plekken want ondanks dat ik zie dat de hydra genius mijn droge plekken wel verminderd, ik heb het gevoel dat dit nog niet niet voldoende is dus smeer ik op die plekjes nog wat extra crème, als ik eraan denk dan toch.

Toch vind ik dit product een echte aanrader voor mensen met een gevoelige, gemengde huid en ik zou dit product ook opnieuw aankopen want ik vind de prijs (€10.99) – kwaliteit verhouding erg goed en zeker niet overprijsd.

Wat is jullie huidtype en welke crème gebruiken jullie het liefst van al? 

Celine 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s